Novi Sad
30.08.2013.
07:30 > 07:36
Kiparski Apoel igraće ove sezone u grupnoj fazi Lige Evrope umesto suspendovanog Fenerbahčea iz Turske, odlučeno je žrebom u Nionu.
  • -

    31.08.2013 16:47
    -
    sta ja znam sasvim sam siguran da vam je taj klub odavno privatizovan

  • Nemanja

    30.08.2013 20:48
    Da citiram sa Salninare sa Fejsa:
    "Slaninari Novi Sad's status.
    22 minutes ago
    Nismo tu ni zbog Lige Evrope, ni zbog titula, ni zbog Kezmana ni Balse niti bilo koga drugoga, tu smo zbog svetinje."

  • Kontrash

    30.08.2013 16:10
    A kako ?
    Da li neko zna je li to bilo izvlačenje ili samo odluka nekakve komisije ?
  • 30.08.2013 10:33
    @Glupan
    Slažem se da treba privatizovati klubove. Ni jedna budala neće ulagati u njih. Time bismo dobili ono što nam je preko potrebno: kraj ovog "fudbala". Onda, kroz 50 godina možda proviri neki pupoljak.
  • riki

    30.08.2013 10:20
    Smenite Balsu i rukovodstvo.Sto da nam oni kroje sudbinu.Dosta vise.Vojvodina trazi promene
  • Glupan

    30.08.2013 08:25
    kad bi se šalili
    Pitam se dokle će javnost da se prima na to, da bez privatizacije klubova može išta da se uradi. Takav stav je samo paravan političarima i nesposobnjakovićima sa sumnjivom prošlošću, da jašu na tuđ račun državne firme (što po papirima i jesu klubovi u Srbiji) Lako je uništavati, učiti i bogatiti se na tuđ račun. To je u normalnom svetu krivično delo!!! Ovi mali i jadni klubovi koji su za nas danas fudbalske velesile, su ništa drugo nego privatni klubovi (sam si odgovoran za svoje finansije) ili dobro zakonski i proceduralno organizovana AD (u prevodu isto privatni) Bez privatizacije, nema dominacije! Svako ko misli drugačije ili je lud, glup, ili se na nekakav direktan ili posredan način izdržava od ovakvog stanja. Sinoć je izgubio novac, a ne talenat ili znanje, obzirom da mi odavno nismo kompetentni da učestvujemo u bilo kakvoj polemici kada je kvalitet fudbalske igre u pitanju, a ono što pokušavaju tokom cele godine da nam provuku kao istinski kvalitet, doživi kao i uvek na letnjem raspustu surovo umivanje realnošću. Ovo je već postao mazohizam. Ko misli drugačije, već za vikend ima na programu demant MUTD-LIV ili ARS-TOT.
  • Adidas Slanina

    30.08.2013 08:14
    To je to
    Realno, to je to koliko danas možemo i vredimo u Evropi. Zenit Vošinog evropskog leta bio je revanš protiv Burse, ali nismo uspeli taj nivo da održimo i protiv Transdnjistrana ili kako li se već zovu.
    Utisak je da smo objektivno kvalitetniju i iskusniju tursku ekipu iznenadili, uz činjenicu da nas je i sreća konačno pogledala, te da smo imali više nego korektno suđenje. Međutim, kako to već obično biva s našim voljenim Klubom, protiv drugo i trećerazrednih Šerifovih najamnika odigrali smo stegnuto i uplašeno i po običaju sami uprskali ovogodišnji evropski san.

    Ali, Mi smo FKV
    Samo borbeno,
    KUP JE NAŠ
  • Sale NS

    30.08.2013 07:46
    E baš ga ...
    Jbg !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna